Informații utile

Gazda conferinței: Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Zona Metropolitană Cluj, Piața Unirii nr 2, 400133, Cluj-Napoca, România

Locație conferință: Grand Hotel Napoca, str Octavian Goga, nr 1, harta

Persoană de contact conferință: Eva Incze, eva.patacluj@gmail.com, 0785 375 805

 

Despre Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Zona Metropolitană Cluj (ADIZMC)

ADIZMC este o asociație non-profit de utilitate publică cu activitate la nivel local și regional. Scopul acesteia este de a contribui la dezvoltarea sustenabilă a Zonei Metropolitane Cluj prin implementarea unor proiecte de dezvoltare strategică și prin oferirea unor servicii publice.
Mai multe informații găsiți pe pagina web a ADIZMC http://www.adizmc.ro/

 

Despre Cluj-Napoca

Municipiul Cluj-Napoca este orașul reședință al județului Cluj și capital economică și spiritual a Transilvaniei, precum și un centru important academic și medical; centru al multiculturalismului și al diversității, Clujul este orașul în care trecutul, prezentul și viitorul modelează identitatea și specificul local.
Mai multe informații găsiți pe pagina web http://www.visitclujnapoca.ro/en/

 

Despre Pata Rât

Zona Pata Rât reprezintă una dintre cele mai complexe cazuri de marginalizare socială din România. Conform raportului de cercetare (Raț C et al, Evaluarea participativă a situației sociale din Pata Rât și strada Cantonului, 2012, UNDP Romania) aproximativ 1500 de persoane (în jur de 300 de familii) locuiesc în Pata Rât în cele patru comunități aflate în proximitatea rampei de gunoi a municipiului Cluj-Napoca.
Mai multe despre Pata Rât găsiți pe pagina facebook dedicată celor două comunități (Pata Rât și Cluj-Napoca) https://www.facebook.com/patacluj/Transport de la aeroport în centru:

  • cu autobuzul: linia de transport nr 5

durata transferului este de aproximativ 30 minute

programul de luni până vineri între orele 5:10 – 10:38 p.m. îl găsiți aici

  • cu taxiul: o stație de taxi este la Terminalul Sosiri Pasageri, mai multe detalii găsiți aici

Transport în comun prin oraș: programul și costul unui bilet le găsiți pe pagina web a Companiei de Transport Public aici