Conferința Pata-Cluj

macheta_SID_website_RO_f

 

Dragi prieteni,

Avem onoarea de a vă invita la conferinţa internaționalăIncluziunea socială: strategii și dileme, care va avea loc în perioada 1-2 martie 2017, la Grand Hotel Napoca, Cluj-Napoca.

Conferinţa este organizată de Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Zona Metropolitană Cluj în colaborare cu partenerii de proiect Habitat for Humanity Cluj, Fundaţia AltArt şi Asociaţia Comunitară a Romilor din Coastei, în cadrul poiectului Pata-Cluj, denumit integral „Intervenții sociale pentru desegregarea și incluziunea socială a grupurilor vulnerabile în Zona Metropolitană Cluj, inclusiv a romilor defavorizați”, finanțat prin Granturi Norvegiene, în cadrul programului Mecanismul Financiar Norvegian 2009-2014, „Combaterea sărăciei” (RO25).

Conferinţa îşi propune să ofere un cadru oportun în care să fie prezentate și discutate noi abordări din domeniul incluziunii sociale. Evenimentul va găzdui, într-un context multidisciplinar și dinamic, sesiuni de prezentări, grupuri de lucru cu specialiști şi membri ai comunităţii din Pata Rât, platforme pentru schimb de experienţă, precum şi un program cultural asociat.

Principalele teme propuse spre dezbatere sunt: metode şi abordări de cercetare şi intervenţie în comunităţi vulnerabile și dileme profesionale asociate, politici în domeniul incluziunii sociale, abordarea participativă, locuire socială şi advocacy.

Evenimentul reprezintă și o platformă de prezentare a rezultatelor proiectului Pata-Cluj implementat de Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Zona Metropolitană Cluj împreună cu partenerii săi în perioada 2014-2017.

Găsiți aici programul detaliat al conferinței.

Pentru a participa la conferinţă, vă rugăm să completaţi formularul de înscriere aici. Menționăm că participarea la conferinţă este gratuită, mesele fiind oferite de organizatori.

Termenul limită pentru înscriere este 28 februarie 2017, ora 12.

Sperăm să vă avem alături!

 

Cu drag,
Echipa Pata-Cluj