PataCluj 2015 06 13 Marea costruiala II 0239web

Vernisajul expoziției despre Unitatea Mobilă va avea loc la Fabrica de Pensule în a doua zi a Conferinței Internaționale Pata-Cluj

februarie 27, 2017 5:21 am Publicat de Lasă un comentariu

Joi, 3 martie 2017, va avea loc, începând cu ora 18.00, vernisajul expoziției Unitatea Mobilă la Fabrica de Pensule în Spațiu Pilot (etajul 3).
Unitatea Mobilă este o baracă de tablă cu o suprafață de 141 mp, amplasată în Pata Rât. Unitatea a găzduit o serie de activități ale proiectului Pata-Cluj, iar expoziția prezintă o selecție de fotografii care ilustrează aceste activități. Existența Unității Mobile a fost marcată de relocări și lipsa de resurse. Astfel, în soarta Unității Mobile se citește soarta microunităților mobile – a persoanelor care trăiesc în câmpul de forță al violenței structurale care definește și afectează azi comunitatea din Pata Rât.
Expoziția are loc la Fabrica de Pensule, în Spațiu Pilot și poate fi vizitată în perioada 28 februarie – 31 martie, de marți până sâmbătă, între orele 16:00 – 20:00*, alături de Helga Thies, ghidul de expoziții. Expoziția poate fi vizitată gratuit, în baza unei rezervări.
Detalii despre eveniment și programul de vizitare găsiți accesând caietul de prezentare al expoziției sau pe pagina web a Fabricii de Pensule aici.

Categorisit în: ,

Acest articol a fost scris de pata

Părerea dumneavoastră

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *