macheta_SID_website_RO_f

Conferința internațională Pata-Cluj Inclunziunea socială: strategii și dileme, 1-2 martie 2017

februarie 20, 2017 1:11 pm Publicat de Lasă un comentariu

Dragi prieteni,

Avem onoarea de a vă invita la conferinţa internațională „Incluziunea socială: strategii şi dileme”, care va avea loc în perioada 1-2 martie 2017, la Grand Hotel Napoca, Cluj-Napoca.

Conferinţa este organizată de Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Zona Metropolitană Cluj (ADIZMC) în colaborare cu partenerii de proiect Habitat for Humanity Cluj, Fundaţia AltArt şi Asociaţia Comunitară a Romilor din Coastei, în cadrul poiectului Pata-Cluj*.

Conferinţa îşi propune să ofere un cadru oportun în care să fie prezentate și discutate noi abordări din domeniul incluziunii sociale. Evenimentul va găzdui, într-un context multidisciplinar și dinamic, sesiuni de prezentări, grupuri de lucru cu specialiști şi membri ai comunităţii din Pata Rât, platforme pentru schimb de experienţă, precum şi un program cultural asociat.

Principalele teme propuse spre dezbatere sunt: metode şi abordări de cercetare şi intervenţie în comunităţi vulnerabile și dileme profesionale asociate, politici în domeniul incluziunii sociale, abordare participativă, locuire socială şi advocacy.

Evenimentul reprezintă și o platformă de prezentare a rezultatelor proiectului Pata-Cluj implementat de Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Zona Metropolitană Cluj împreună cu partenerii săi în perioada 2014-2017.

Programul detaliat (aflat în curs de actualizare) al conferinței îl găsiți accesând linkul http://bit.ly/2lHpmG0. Programul complet va fi încărcat pe site în secțiunea dedicată conferinței și va fi distribuit prin intermediul evenimentului Facebook dedicat conferinței tuturor celor interesat în varianta sa completă.

Pentru a participa la eveniment vă rugăm să completați formularul de înscriere pe care îl găsiți aici: http://bit.ly/2kUwb2w și să urmăriți pagina Facebook dedicată evenimentului aici https://www.facebook.com/events/1855334414737821/

Participarea la conferinţă este gratuită, iar mesele sunt oferite de organizatori.

Termenul-limită pentru înscriere este 28 februarie 2017, ora 12.

Lista de înscrieri se închide în momentul în care se atinge numărul de 150 participanți. Acest moment poate fi anterior termenului-limită, astfel că vă sfătuim să vă înscrieți cât mai curând.

Sperăm să vă avem alături!

Cu drag,
Echipa Pata-Cluj

Categorisit în: ,

Acest articol a fost scris de pata

Părerea dumneavoastră

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *