patacluj-2017 01 25 atelier copii raluca marginas fdp-094web

Al treilea atelier de energizare, coordonare și gândire creativă

ianuarie 31, 2017 5:05 pm Publicat de Lasă un comentariu

Cel de-al treilea atelier creativ care a avut loc în 25 ianuarie 2017 la Fabrica de Pensule a vizat recapitularea temelor propuse la cele două ateliere anterioare și o sesiune de feed-back pentru a elibera energia și gândirea creativă. Atelierul a început cu exerciții de energizare și recapitulare a activităților anterioare pentru a pregăti lucrul în echipă. Recapitularea a mers foarte bine, copiii și-au amintit în detaliu exercițiile și concluziile personale la care au ajuns la sesiunile anterioare.

În partea a doua, prin jocuri distractive menite să-i ajute să-și coordoneze în perechi mici gesturi, copiii din grup au fost îndrumați să se concentreze pe autodisciplinarea impulsurilor. Iar în ultima parte a sesiunii au experimentat cu mișcări de ritm, percuție corporală și beat box până în punctul în care fiecare copil a ajuns să încorporeze și să adauge propriile-i mișcări dansului început în grup. În această parte facilitatorii au putut observa cum fiecare își pune în valoare, individual și în echipă, creativitatea și ritmul, mișcările studiate și pe cele improvizate. Din mișcări s-a văzut că întrebările de clarificare de după fiecare atelier au adus un plus de înțelegere a activităților și de incluziune a fiecărui participant.

Următorul atelier, cu noi participanți și noi artiști va începe în 1 februarie: Lucian Rad și prietenii lui vor desfășura cu copiii ateliere de teatru prin care va explora timp de trei sesiuni posibilitățile prin care improvizațiile și jocurile pot contribui la autocunoaștere și socializare în cadrul unui grup. Atelierele sunt destinate tuturor copiilor, în limita locurilor disponibile (max. 15 participanți), și se adresează celor cu vârsta cuprinsă între 6 și 10 ani.

 

patacluj-2017 01 25 atelier copii raluca marginas fdp-084web         patacluj-2017 01 25 atelier copii raluca marginas fdp-059web
patacluj-2017 01 25 atelier copii raluca marginas fdp-103web

Categorisit în: ,

Acest articol a fost scris de pata

Părerea dumneavoastră

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *