_logo_onelayer_01_ro

Anunț de participare la achiziție de apartamente

ianuarie 17, 2017 3:23 pm Publicat de 2 Comentarii

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Zona Metropolitană Cluj (ADIZMC) îi invită pe toți cei interesați să participe cu ofertă pentru achiziționare de către ADIZMC, prin proiectul Social interventions for de-segregation and social inclusion of vulnerable groups in Cluj Metropolitan Area, including the disadvantaged Roma aferent Programului „Combaterea sărăciei”, de pe piața liberă a 16 (şaisprezece) apartamente în Cluj-Napoca şi 4 (patru) apartamente din Zona Metropolitană Cluj (Floreşti, Baciu ) – apartamente cu destinația de locuințe pentru persoane defavorizate.

Anunțul și caietul de sarcini pot fi consultate aici.

Categorisit în: ,

Acest articol a fost scris de pata

2 comentarii

  • Harko oscar spune:

    Sunt Harko oscar sunt locitor pata cluj si doresc sa stiu cate puncte trebuie sa ai pt cluj si cate pentru alta locatie? Va multumesc

    • pata spune:

      Mulțumim de întrebare și de interes. Totul depinde de punctajele și opțiunile celorlalți care s-au înscris pentru locuințele sociale Pata-Cluj. În cadrul proiectului și al procesului de selecție nu se face diferența între locații când vine vorba de punctaj. Dacă familia cu cel mai mare punctaj va alege Apahida acolo va merge, dacă va alege Cluj atunci va merge în Cluj. La fel și pentru celelalte familii. Nu avem de unde să știm dinainte cine ce opțiuni de locație va ocupa până nu vom avea rezultatele finale cu opțiunile și punctajele. S-ar putea ca primii 16 să opteze toți pentru Cluj, nu pentru Apahida, așa cum s-ar putea ca o bună parte dintre ei să vrea în Apahida. Nu știm de pe-acum. Vă rugăm să așteptați rezultatele finale și eventuale nelămuriri de genul să le mai adresați facilitatorilor comunitari care vin în mod regulat în Pata Rât. Mult succes!

Părerea dumneavoastră

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *