_logo_onelayer_01_ro

Mai sunt trei săptămâni în care locuitorii de la Pata Rât pot depune dosare pentru locuințele sociale Pata-Cluj

octombrie 31, 2016 1:37 pm Publicat de 2 Comentarii

În cadrul proiectului Pata-Cluj vor fi disponibile 32 de apartamente sociale, 16 în Zona Metropolitană și 16 în Cluj-Napoca, numai pentru oamenii de la Pata Rât. Acestea pot fi ocupate în urma depunerii unor dosare care vor fi evaluate de experți independenți. Începând din 3 octombrie locuitorii din Pata Rât pot depune aceste dosare pentru locuințele sociale din cadrul proiectului Pata-Cluj la biroul de înregistrare din Pata Rât. Termenul de depunere a dosarelor este 18 noiembrie, iar locul în care se funcționează Biroul de Informare și Biroul de Înregistrare pentru aceste locuințe este temporar, la Căsuța Verde, până când Unitatea Mobilă va redeveni funcțională.

Colegii noștri, facilitatori comunitari Alex, Vlad și Anna oferă informațiile necesare cu privire la procesul de alocare a locuințelor și la actele necesare la Biroul de Informare timp de trei zile pe săptămână în Pata Rât. La Biroul de Informare găsiți: cereri tipizate, lista actelor necesare, adresele instituțiilor la care să vă adresați pentru a obține anumite documente etc. În zilele în care colegii nu au program în Pata Rât îi puteți contacta telefonic și puteți cere informații prin telefon între orele 11 și 15 la numerele 0786.375.816 sau 0786.375.810.

Dosarele le puteți depune la Biroul de Înregistrare timp de trei zile pe săptămână. Miercurea și vinerea sunt prezenți și avocații în prezența cărora puteți da declarațiile necesare completării actelor la dosar.

Locuințele sociale din cadrul proiectului sunt dedicate exclusiv locuitorilor din Pata Rât și oricine poate depune un dosar. Detalii despre criterii și despre locația apartamentelor din Apahida găsiți în pozele de mai jos și în fluturașul atașat. Echipa Pata-Cluj încurajează toți locuitorii din Pata Rât să ceară informațiile necesare și să aplice pentru locuințele sociale din cadrul proiectului!

 

Iată programul pe zile și ore al echipelor din Pata Rât.

Birou de Informații (Alex, Anna, Vlad):

Luni 12-16

Miercuri 12-16

Vineri 10-14

În funcție de solicitările membrilor comunității vor fi organizate vizite la cele două locații din Apahida pentru cei care optează pentru locuințele din Apahida.

Birou de Înregistrare (experți independenți):

Luni 12-16

Miercuri 12-16, iar între orele 12-14 sunt prezenti și avocații

Vineri 10-14, iar între orele 10-12 sunt prezenti și avocații

Începând din 7 noiembrie vor fi organizate întâlniri cu avocații în fiecare comunitate în care oamenii pot cere informații despre proceduri, contractul de închiriere a locuințelor sociale, drepturile de locuire și orice alte informații de care au nevoie.

În zilele în care colegii nu au program în comunitate, puteți cere informații prin telefon, la numerele 0786.375.816 sau 0786.375.810. Vă așteptăm!

 

afis-a2-planuri-housing-ok          afis-a1-criterii

Categorisit în: ,

Acest articol a fost scris de pata

2 comentarii

  • Balint Alexandru spune:

    Buna ziua ma numesc Balint Alexandru sotut doamnei Balint Iuliana. As dori sa stiu : pe ce loc santaj pentru obtinerea unei locuinte sociale si unde , in ce zona. Va multumesc anticipat.

    • pata spune:

      Rezultatele sunt afișate la sediul ADIZMC în piața Unirii. Ca și până acum, pentru asttfel de răspunsuri vă rugăm să contactați pe unul dintre facilitatorii comunitari. Toate bune!

Părerea dumneavoastră

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *