PataCluj-2015 09 16 Distribuire ghiozdane-0022web

Campanie pentru strângere de rechizite 2016

august 15, 2016 8:29 am Publicat de Lasă un comentariu

Pata-Cluj este un proiect de intervenție socială implementat de Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Zona Metropolitană Cluj (ADIZMC) care folosește o abordare integrată a incluziunii sociale care are în centru educația. Acum doi ani ADIZMC a început o campanie pilot de pregătire și susținere la școală a copiilor din comunitatea de pe rampa de gunoi din Pata Rât oferindu-le, pe lângă servicii complexe de suport, îmbrăcăminte și încălțăminte pentru școală, rechizite, a asigurat transportul dus-întors al copiilor la școală, însoțiți de personalul ADIZMC. Am oferit de asemenea sprijin specializat în realizarea temelor, în participarea la activități educative și de logopedie și am ajutat la crearea unui mediu favorabil învățării. Astfel, managerele de caz au lucrat cu părinții la rezolvarea diverselor probleme legate de obținerea actelor de identitate și înscrierea copiilor la medicul de familie.

Anul acesta, dorim să reluăm campania derulată anul trecut și să venim din nou în sprijinul celor 218 copii din Pata-Rât care nu primesc niciun alt fel de ajutor, oferindu-le, împreună cu dumneavoastră, rechizitele absolut necesare pentru începerea anului școlar. Mulțumită contribuției dvs, anul trecut am reușit să depășim cele 218 pachete și încă 5 copii au avut ghiozdane și rechizite noi.

Dorim astfel, cu ajutorul companiei dvs. și a comunității clujene, să oferim câte un pachet fiecărui școlar. Un astfel de pachet care reprezintă un minim necesar pentru un copil din oraș, pentru cei mai mulți din Pata Rât este adesea un privilegiu. Oferirea unui pachet la început de an școlar îi motivează să meargă cu plăcere la școală și să participe activ, cu interes, și la activitățile extracuriculare desfășurate în cadrul proiectului. Fără contribuția companiei dvs. și a celorlalte companii clujene însă nu putem acoperi costurile de pregătire a fiecărui copil.

Un cadou din partea companiei dvs. ne-ar ajuta foarte mult să strângem rechizitele necesare. Puteți contribui din fondurile firmei/companiei de acțiuni de implicare socială, prin donație de la furnizorii dvs. sau prin implicarea directă a angajaților companiei dvs. pentru un număr de 15 pachete pentru clasele VIII–XII. Găsiți mai jos o listă orientativă a produselor necesare pentru pachetele pentru ciclul primar. Pentru ca pachetele să ajungă la copii înainte de începerea școlii avem nevoie de un răspuns cu privire la disponibilitatea dvs. până cel târziu pe 2 septembrie a.c.

Listă necesar pentru clasele VIII–XII: ghiozan, acuarele, 5 caiete linii studențești, 5 caiete matematică studențești, bloc de desen, caiet de muzică, penar, creioane colorate, carioci, 3 pixuri, 2 creioane, ascuțitoare, linear, radieră, stilou, caiet geografie, caiet biologie.

În speranța unui răspuns favorabil din partea companiei dv. și pentru optima organizare a acestei campanii, vă informăm că membrii echipei nostre de proiect pot ridica de la sediul companiei dvs. pachetele pregătite pentru elevi, în uma agreării în prealabil a acestui lucru. Contribuția companiei dvs. va fi recunoscută pe site-ul proiectului nostru, la secțiunea susținători și desigur, vă invităm oricând, alături de noi, să îi cunoașteți pe micii beneficiari ai generozității companiei dvs., să le cunoașteți direct poveștile și rezultatele! Mulțumim anticipat pentru susținere!

Pentru mai multe informații vă stă la dispoziție colegul nostru, Adrian Răulea, coordonator dezvoltare – Zona Metropolitană Cluj, la numărul de telefon 0732 002 463.

Etichete: , , , ,

Categorisit în: , ,

Acest articol a fost scris de pata

Părerea dumneavoastră

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *