img_7455_web

Se deschid înscrierile pentru YouthBuild Cluj 2016

iulie 27, 2016 11:39 am Publicat de Lasă un comentariu

Programul YouthBuild Cluj, aflat la a doua ediție, este realizat de partenerii noștri de proiect Habitat for Humanity Cluj în parteneriat cu asociații profesionale din Cluj. Înscrierile pentru ediția de anul acesta este deschisă pentru tinerii cu vârste cuprinse între 16 – 26 de ani, care doresc să dobândească o calificare profesională și să se dezvolte personal. Scopul proiectului este de a-i ajuta să își găsească încrederea de a-și reconstrui viața, oferindu-le șansa de a se dezvolta profesional și personal, și de a le oferi oportunitatea de a-și găsi un loc de muncă la finalizarea programului.

Ce oferă programul YouthBuild Cluj?

În această ediție, programul oferă calificări pentru 28 de tineri în meseriile de faianțar, manichiură/pedichiură, frizer, motostivuitor, cursuri de engleză, operare calculator pentru începători, antreprenoriat social, educație financiară și cursuri de chitară. Dintre participanți, 7 vor putea face școala de șoferi, obținându-și permisul de conducere, având costurile acoperite de program.

Condițiile de înscriere pentru participanți 

Tinerii care doresc să se înscrie în program trebuie să îndeplinească următoarele condiții:

  • Să aibă între 16 și 26 de ani împliniți
  • Să fi absolvit cel puțin 8 clase (cu sau fără examenul de capacitate dat)
  • Să nu fie înregistrați într-o formă de învățământ sau de training
  • Să nu aibă un loc de muncă

Pentru înscrieri

Cei care doresc să se înscrie în program o pot face completând formularul de pe site-ul www.youthbuildcluj.ro, până pe 15 august 2016.

Etichete: , , , ,

Categorisit în: , ,

Acest articol a fost scris de pata

Părerea dumneavoastră

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *